GYIK

Milyen oldalakkal vehetek részt a programban?

Bármilyen weboldallal, közösségi oldallal, vagy profillal, kivéve az alábbiakat: gyűlöletet keltő, erőszakra uszító oldalakat, fajra, nemre, vallásra, népcsoportra vagy szexuális másságra vonatkozó diszkriminációt tartalmazó oldalakat illegális tevékenységre felhívó , vagy ilyen tartalmakat hordozó oldalakat.

Hogyan regisztrálhatok a rendszerbe?

A partnerprogram.olcso-vps.hu oldalon, a Partner Regisztráció gombra kattintva elküldheti regisztrációját.

Mekkora a jutalék mértéke? Mennyit kereshetek?

A www.jatekszerverek.hu oldalon megrendelt termékek után 10% jutalékot adunk minden megrendelt termékünk után folyamatosan, amíg a megrendelő igénybe veszi szolgáltatásunkat! A jutalék kifizetése a befolyt nettó bérleti díjak után kerül elszámolásra!

Hogyan juthatok a pénzemhez?

Rendszerünk minden hónap 20. napján ellenőrzi az előző hónapban generált jutalékokat. Amennyiben a jutalék eléri a minimális kifizetési limitet (bruttó 5.000 Ft), egy E-mailt küldünk, erről az összegről egy 30 napos teljesítési határidejű számlát várunk az alábbi címre: Amennyiben Ön magánszemély és nem tud számlát küldeni cégünknek, Mi akkor is megjutalmazzuk Önt jutalékának összegével, mely értékével vásárolhat a www.jatekszerverek.hu, www.euplaza.eu, www.bravissima.hu vagy a www.olcso-vps.hu oldalon.